Skip links

Yeni Zelanda Uzun Süreli Öğrenci Vizesi

Yeni Zelanda’da 2 seneden uzun süre eğitim görecek olanlardan:

Yeni Zelanda Göçmenlik Bürosu (NZIS) tarafından Panel Doktorları ve Radyologistler tarafından eksiksiz doldurulmuş Medical and Chest X-Ray Certificate (NZIS 1007’yi) sunmaları gerekmektedir. Bununla ilgili detaylı bilgi için ALS STUDY danışmanları bilgi vermekte yardımcı olacaklardır.

17 yaşından daha büyükseniz vatandaşı olduğunuz ülkenizden alınan ve başvuruyu yapmadan önce 5 sene veya daha uzun süreyle yaşadığınız ülke/ülkelerden alınan sabıka kaydı ibrazı gerekmektedir.