Malta Work & Study

Work And Study

Malta’da Work and Study Vizesi

Malta’daki İş ve Çalışma Vizesi başvuru işleyişini aşağıda bulabilirsiniz. 

  • Öğrencilerin en az 3 aylık bir başlangıç ​​dönemi için Malta’da olması gerekmektedir; sadece 90 gün sonra çalışmaya başlayabilecekleri için
  • İlk önce bir Öğrenci Vizesi verilecek.
  • Daha sonra Work and Study vizesine başvurabilecekler.
  • Öğrencinin kendisi tarafından bir işveren bulması gerekecektir. İstenirse, Dil okulları ücret karşılığında öğrenciyi bir iş kurumuyla iletişime geçirtebilir.
  • İşveren, öğrencinin kuruluş tarafından istihdam edileceğini teyit eden belirli bir formu dolduracaktır. Bu form öğrencinin Çalışma ve Eğitim vize başvurusuna eklenecektir. Öğrenci, haftada sadece 20 saate kadar çalışabilir ve toplam ders sayısının en az yüzde 80’inin derse katılımının kanıtını göstermelidir. Öğrencinin katılımı düzenli olarak kontrol edilecektir.
  • Öğrencinin haftada en az 15 saat eğitim almak için günlük derslere katılması gerekecektir (Genel İngilizce Standart Kursu).

Konaklama, Okul üzerinden rezerve edilmezse, öğrencinin konaklama sahibi ile anlaşmanın kanıtını göstermesi ve bu konaklama biriminin Malta Turizm Otoritesi tarafından lisanslandığından emin olması gerekir. Okul tarafından sağlanan tüm öğrenci kitaplarının konaklama ve güvence kolaylığı sağlaması şiddetle tavsiye edilir.

Work and Study işlemleri 

  • Öğrenci, vizenin uzatılmasının 4. haftasında, Okul ile birlikte geçerlidir.
  • 3 hafta sonra. (Okulda ile kalışın 7. haftasında). Eğer her şey iyi giderse öğrenci vizesi ile pasaport alacak. ·
  • Malta’da kalışın 7. Haftası- pasaport ve öğrenci vizesi ile birlikte yarı zamanlı bir iş arayabilir.  ·
  • 8. Haftada-  öğrenci aynı zamanda İş ve Eğitim vizesi için başvuruda bulunabilir. Bu uygulama işlemek için 4 hafta sürer. Bu nedenle, 12. haftada öğrenciye Çalışma ve Eğitim vizesi onaylanacak ve işe başlayacaktır.
ŞİMDİ BAŞVUR
BİLGİ İSTEK FORMU