Skip links

Work and Travel – Kabul Şartları

Work and Travel - Kabul Şartları
  • Lisans ya da yüksek lisans öğrencisi olmak
  • 18 – 26 yaşları arasında olmak
  • Orta seviyede İngilizce konuşabilmek
  • Not ortalamasının 4 üzerinde en az 2 olması gerekmekte

İşe Yerleşme Süreci

  • Dil seviyenizin belirlemek üzere mülakat yapılır.
  • Eğer dil seviyeniz uygun ise başvuru formu doldurulur, bu aşamada ön kayıt ücreti olarak 300$ ödeme alınır.
  • Ön kayıt için gerekli olan evraklar teslim edilir.
  • Size uygun işi seçmeniz gerekir.
  • Kurumdan onay geldiğinde iş yerleştirme sözleşmeniz getirilir.
  • Ödemelerinizin tamamını yaptıktan sonra kesin kayıt işlemi tamamlanmış olur.
  • Çalışma izniniz olan DS-2019 Formu getirtilir.
  • Sizin adınıza vize randevusu alındıktan sonra DS-2019 formunuzla ve diğer belgelerle vize randevunuza gidebilirsiniz.
  • Vizenizin onaylanması ile birlikte gidiş-dönüş olarak uçak biletiniz ALS STUDY Danışmanları tarafından uygun fiyata alınacaktır.
ŞİMDİ BAŞVUR
BİLGİ İSTEK FORMU
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!