Skip links

Work And Holiday

Work And Holiday

Avusturalya 100 şanslı kişiye 1 yıl Çalışma ve Oturum İzni Veriyor!

Bir yıl boyunca;  İster çalış-para kazan, İster dil eğitimi veya mesleki eğitim al, İster tatil yap!

Ya da hepsini 1 sene içerisinde gerçekleştir ve Avustralya’ da eğitim ve yaşam deneyimi kazan!

Sadece 100 kişi ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencisin ya da mezunlarının kabul edileceği “Work and Holiday” programından faydalanmak için katılım koşulları şöyledir.

Work and Holiday programı başvuruları başladı. Program kapsamında belirlenecek 100 üniversite öğrencisi yada mezununa Avustralya’da bir yıllık ikamet izni veriliyor.

Work And Holiday

Programa başvuracak adayların üniversite 2’nci, 3’üncü sınıf ve ya lisansüstü öğrencisi ya da mezunu ve 18-30 yaşlarında (30 dahil) olmaları gerekiyor. 30 yaş  üstü başvurular maalesef kabul edilmiyor.

Katılımcılardan istenen şartlar;

Avustralya’da bir işverenin yanında 6 aydan fazla süreyle çalışmamak ve 4 aydan uzun süre eğitim almamak.

Programın avantajı;

Alınan çalışma izni sayesinde, katılımcıların tatillerini ve kısa süreli eğitimlerini finanse edebilmeleri olarak özetlenebilir.

KATILIM ŞARTLARI

Bireysel Şartlar

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Müracaat tarihinde 18-30 yaşları arasında bulunmak (30 dahil),
  • Geçerli bir pasaport ve gidiş-dönüş bileti ile Avustralya’da geçimini sağlamak amacıyla 5000 Avustralya doları karşılığı TL/AUD bulunan banka hesap cüzdanı (adayın kendisinin ya da sponsorunun hesabı olabilir)
  • Erkek adaylar için tecil/terhis belgesi

Gerekli belgeler ve akademik koşullar

  • Transcript
  • Mezuniyet belgesi veya diploma
  • IELTS’ den toplamda 4,5 puan almış olmak /eğitim dili İngilizce olan bir üniversitede eğitim almak/Avustralya’ da 1 yıl eğitim almış olmak,
  • Üniversiteden izin belgesi (hali hazırda eğitimleri devam eden üniversite öğrencileri için)
  • Geçiminden sorumlu olduğu bir çocuğu bulunmamak,
  • Work and Holiday programına daha önce katılmamış olmak.

Not: 9.0 üzerinden puanlanan IELTS sınavı için 4,5 skoru intermediate düzeyde dil bilgisi gerektirir. IELTS Türkiye’de British Council tarafından ayda iki kez İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde gerçekleştirilmektedir. IELTS ile ilgili ayrıntılı bilgi için:http://www.britishcouncil.org/tr/turkey-learning-exams-ielts.htm.

*IELTS haricinde Toefl, PTE gibi  İngilizce sınavlarıda kabul edilmektedir.

Kayıt kabul aşaması

Ön mülakat sonucunda uygun görülen adaylar sırasıyla aşağıdaki aşmalardan geçecekler:

  • ALL STUDY kayıt formunun doldurulması,
  • Gerekli evrak ve dokümanların hazırlanması,

Avustralya’ da Work and Holiday programına katılacakların aşağıdaki Department of Immigration and Border Pr tection tarafından belirtilen 21/04/2017 tarihli değişiklikleri anlayabileceğini düşünmekteyiz.

The Australian Embassy in Ankara would like to inform you about new English requirement  for work and holiday visa programme. To be able to meet the functional English requirement , the applicants must provide an English language test result.
Here you can find information on which language tests are accepted and the minimum scores which the applicants must obtain.
  •  An International English Language Testing System (IELTS) test result of an average band score of at least 4.5 based on the four test components of speaking, reading, listening and writing. Your test must have been completed within 12 months of visa application lodgement or can be completed during visa application processing.
  • A Test of English as a Foreign Language internet-based Test (TOEFL iBT) test result of a total band score of at least 32 based on the four test components of speaking, reading, writing and listening. Your test must have been completed within 12 months of visa application lodgement or can be completed during visa application processing.
  • A Pearson Test of English (PTE) Academic test result of an overall band score of at least 30 based on the four test components of speaking, reading, writing and listening. Your test must have been completed within 12 months of visa application lodgement or can be completed during visa application processing.
  • A Cambridge English: Advanced (CAE) test result of an overall band score of at least 147 based on the four test components of speaking, reading, writing and listening and the test must have been taken on or after 1 January 2015. Your test must have been completed within 12 months of visa application lodgement or can be completed during visa application processing.

 

*Şartlarınız uygunsa hemen ALL STUDY ile iletişime geçin. 0212 259 60 75

ŞİMDİ BAŞVUR
BİLGİ İSTEK FORMU