Skip links

Çin Öğrenci Vizesi – X Vize

Çin Öğrenci Vizesi – X Vize

Çin Öğrenci Vizesi - X Vize

Çin Öğrenci Vizesi - X Vize

Çin’e öğrenim görmek, ileri düzey öğrenim veya staj amacıyla altı ay veya daha uzun sürelik bir dönem için gelen yabancılara verilir. X Vizesine başvuru için, kabul eden birimden ve ilgili yetkili otoriteden alınacak sertifikalar gerekmektedir yani Çin’e Gelecek Denizaşırı Öğrenciler için Başvuru Formu ( JW201 Formu veya JW202 Formu ), Yabancılar için Giriş İzni Tebliği ve Sağlık Raporu

Gerekli Evraklar:

  • 2 Adet (arka fonu beyaz)  vesikalık resim
  • Başvuru sahibinin pasaport veya pasaportlarının fotokopileri, nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Çin’e gelen yabancı uyruklu öğrenciler vize başvuru formu
  • Okula giriş bildirim mektubu
  • Yerel savcılıktan alınacak adli sicil kaydı (İçerikte mutlaka “adli sicil kaydı yoktur ve arşiv kaydı yoktur” ibaresinin bulunması gerekmektedir. )
  • Yabancı uyruklu vatandaşlar için sağlık raporu

*Detaylı bilgi için: http://www.cinvizeleri.com/

[otw_shortcode_button href=”http://www.alsstudy.com.tr/cinde-universite/” size=”medium”  shape=”radius” color_class=”otw-red” css_class=”width:100%” ]Çin’de Üniversite[/otw_shortcode_button]