Skip links

Amerika Öğrenci Vizesi

ALL STUDY vize ofisi Amerika vizesi konusunda uzmandır. Aşağıdaki koşulları sağladığınızda garantili Amerika öğrenci vizesi kapsamında çalışıyoruz.

Amerika Öğrenci vizesi için hazırlamanız gereken evraklar

1)     Pasaportunuz en az 2 sene geçerli olmalıdır.
2)     Tüm eski pasaportlar ve işlem görmüş tüm sayfalarının dosyaya eklenmesi gerekmektedir.
3)     Son 6 ayda çekilmiş 2 adet 5×5 vesikalık fotoğraf. Arka fonun açık renk olması ve resimde kulakların gözükmesi gerekmektedir. Fotoğrafınızı elçiliğin talep etmiş olduğu 5×5 boyutunda taratarak fotoğrafçınız aracılığı ile ALL STUDY danışmanınıza e-mail ile göndermeniz gerekmektedir.
4)     Vize başvuru formlarının eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulması gerekmektedir.
5)     Öğrenci vizesi alabilmek için Amerikan Konsolosluğu hesabına160$ Randevu ücreti, 200$ SEVIS ücreti on-line olarak, sadece kredi kartı ile ödenir. (Servis değil, SEVIS bedelidir)
8)     Amerika’daki okuldan geçerli bir I-20 Belgesi
9)     Kurs ücretlerini ödeyebileceğinizi gösteren belgeler
10)   Gelirinizi gösteren evrak, örneğin çalışıyorsanız maaş bordronuz
11)   Bankadan, bankanın başlıklı kâğıdına o günün hesaptaki miktarını gösteren İngilizce olarak yazı. Bu miktarın gerçekliği, bankadan konsolosluk tarafından teyit edilir. Hesap öğrenci ve/veya ailesi üzerine olabilir.
12)   Ailenizin maddi durumunu gösteren evrak, örneğin maaş bordroları
13)   Kendinize veya ailenize ait tapular, araba ruhsatları ve kredi kartlarının fotokopisi
14)   Eğer kendiniz veya ailenizden herhangi biri şirket sahibi ise; şirketinizle ilgili evraklar. (Ticaret odası sicil kaydı, son vergi levhanız, imza sirküleri ve kuruluş gazetesi fotokopisi
15)   Aileniz masrafları karşılıyor ise durumu açıklayan bir yazı. Affidavit of Support belge örneği ALL STUDY danışmanınız tarafından teslim edilecektir.
16)   Hala öğrenciliğiniz devam ediyor ise öğrenci belgeniz ve tatil dönemi dışında gidiyorsanız okuldan alacağınız izin belgesi.
17)   En son Diplomanız, Türkiye’de bir dil kursuna gidilmişse; sertifika ya da dil kursundan bir yazı ve başka kurslara gidilmişse, o kurslara ait sertifikalar Herhangi bir dil yeterlilik sınavına girilmişse (TOEFL, IELTS vb) alınan neticeyi gösteren belge
18)   Emniyetten Adli Sicil Kaydı
19)   Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
20)   Askerlik tecil ya da terhis belgesi
21)   Evli iseniz Evlenme cüzdanı fotokopisi
22)   Velileri olmaksızın Amerika’ya seyahat eden 16 yaşın altındaki çocuklar, velilerinin seyahat etmelerine izin verdiklerini belgeleyen noter onaylı İngilizce Muvafakatname.
23)   DS-160 vize başvuru formları ALL STUDY danışmanınız tarafından doldurulacaktır.
24)   Eğer Amerika da yasayan bir tanıdığınız sizin için Sponsor olmuşsa I-134 formu doldurarak, banka hesaplarını sunması gerekmektedir.

İngilizce olarak hazırlanması gereken belgeler danışmanınız tarafından size bildirilecektir.

ALL STUDY olarak garantili vize kapsamında çalışıyoruz! Öğrencilerimizin bir çoğu ‘World of mouth’ yani kulaktan kulağa firmamızın kalitesini duyarak gelmektedir.  Birçok adayın arkadaşı, kuzeni, yeğeni, akrabası, komşusu… aracılığımızla yurtdışına gitmiş ve bu konudaki uzmanlığımızı tasdik etmiş şekilde gelmektedir. Özellikle Istanbul’ da bulunan 5 farklı üniversite ile birebir çalışmakta ve yaz tatillerinde veya mezun olduklarına Amerika dil okulları, Amerika’ da Yüksek Lisans  kayıtlarını yapmakta ve başarılı bir şekilde vizelerini alarak Amerika’ya uğurlamaktayız. Amerika’ da eğitim alacak öğrencilerimizin ailelerine de başarılı şekilde Amerika turist vizelerini almakta ve Amerika’ ya uğurlamaktayız. Amerika’ da İngilizce dil okulları sayfamızı özellikle Amerika vizesine başvuracak tüm adayların okumalarını öneriyoruz. Bilgiler çok net ve günceldir. Son düzenleme tarihi 10 Ocak, 2017′ dir.

Bu sene ki görüşmelerimizin sayılarını minimuma düşürmek ve sağlıklı sonuç verecek başvurulara vakit ayırabilmek adına çalışmalarımızda bir değişiklik yaptık. Amerika’ da eğitim almak istiyorum diyerek F1 vizesi başvurusunda bulunan, Amerika’ da tatile gitmek istiyorum, iş görüşmesine gideceğim talepleriyle firmamıza B1/B2 turist vizesi almak üzere başvuru yapan adayların aşağıda belirtilen özelliklere sahip olmalarını zorunlu tutuyoruz. Yukarıda belirttiğimiz tüm şartlara sahip gerçek adaylar bu konular dışında çok spesifik/özel olarak almak/danışmak istiyorlarsa telefonla arayarak bilgi almak istediği konuyu ofis asistanımıza bırakabilirler. 0212 259 60 75/76 . Bunun dışında  Bilgi İstek Formunu detaylıca amacınızı/sorularınızı yazarak doldurarak ta başvuru yapabiliyorsunuz. İçerik belirtilmeyen başvuru formları değerlendirilmeye alınmamaktadır.

  • Hangi üniversitede okuduğunuzu/mezun oldugunuzu,
  • kaç yaşında oldugunuzu,
  • Varsa pasaportunuzdaki geçmiş vizelerinizi,
  • eğitim talebiniz/tatiliniz için ne kadar bütçe ayırdığınızı,
  • banka hesabınızda ne kadar nakitinizin oldugunu
  • hangi tarihte eğitim almak istediğinizi

tüm detaylarınızla yazmanınız istiyoruz. Akabinde gün içinde  ofis asistanımız sizi arayacak bilgilerinizi alacak ve  Amerika vizeleriyle ilgili uzman danışmanımız tarafından uygun görüldüğünüz takdirde randevu verilecektir. %100 Amerika vizesi  alabilmeniz için sunmanız gereken temel şartlar vardır. Bunlar şu şekildedir:

1-Eğitim ve yaşam masraflarınızı karşılayabileceğinizi Banka hesaplarınızla belgelemek. Banka hesabınızda belgelemeniz gereken minimum rakamlar yukarıda belirtilmiştir. Lütfen minimum rakamlara takılmadan bankanızda maksimumda en fazla nakit beyan etmeye çalışınız.. Ayrıca bu paranın kaynağını ve akışkanlığını sunmanız istenmektedir. Detayları Amerika vizesi sayfamızdan okuyabilirsiniz.

2- Sponsorunuz anne/baba gibi 1.derece yakınınız veya kurumsal bir şirket olmalıdır. Hala, teyze, amca gibi 2. derece akraba sponsorluğu kabul edilemez.

3- Occupation/Mesleki title:  Amerika vizelerinde meslek olarak şu 4 seçenek bulunmaktadır. Öğrenci, Çalışan/mesleği ayrıca yazılır, Emekli ve Ev hanımı.Bu 4 seçeneğin dışında bir vasıf yoktur. Kısaca yeni mezun olmuş/öğrencilik etiketi bitmiş, işsiz bir adayın vize başvurusu olumlu olarak sonuçlanamamaktadır.

4-  Aile bütünlüğünüzü ve bağlarınızı sunabilmek adına aileniz ve varlıkları ile ilgili evraklarınızı sunabilmelisiniz.

5- Amerika’ da alacağınız dil eğitiminin size ne katacağı hakkında geçerli bir sebep sunabilmeli ve bunu iyi niyet mektubunuzda tüm içtenliğiniz ve gerçekliği ile sunabilmelisiniz. Tatile veya yakınını ziyarete gitmek amacı ile turist vizesine başvurmak isteyen adaylar otel ön rezervasyonlarını ve gidiş/dönüş uçak bileti ön rezervasyonlarını (satın almak zorunda değilsiniz/sadece ön rezervasyon) sunmak zorundadırlar.

6- Lise mezunu olan adaylar 18-22 yaş arasında olmalı ve dil okulu+üniversite paketine kayıt yaptırmak zorundadır. Bu yaş dışında lise mezunlarının başvurusu asla kabul edilmemektedir. Adaylarımız minimum Üniversite mezunu olmak zorundadır. 2 senelik üniversite mezunu ise henüz çok yeni mezun olmak ve geçerli bir meslek yaptığını şirket evrakları ve ücret bordroları ile beyan edebilmelidir.  Kısaca yaşla orantılı olarak eğitiminiz Amerika vizesi için çok önemlidir.

7- Amerika’ ya dil okuluna giderek eş ve çocuklarımı da götürmek istiyorum diyen adaylar maalesef böyle bir durum mümkün değil. Sitemizden veya telefonla bu şekilde birçok başvuru almaktayız. Yoğunluktan dolayı cevap dahi veremiyoruz. Zira web sitemizde detaylı olarak belirtiyoruz. Amerika eğitimlerinde aile başvurusu mümkün değildir.

8- Amerika vize başvurunuz için tüm istenen resmi evraklarınızı tarafımıza Yurtiçi kargo, Aras Kargo ile göndermenizi veya elden teslim etmenizi istemekteyiz.

9- Tüm evraklarınız yeminli tercüme edilmek zorundadır. Firmamız bu alanda hizmet vermekte ve evraklarınızı ücretlendirmektedir.

Buradaki fiyat tabloları dahilinde çıkan net ücret tarafınıza okuldan düzenlenecek resmi fatura tutarınızdır. Ön kabul belgeniz gelir gelmez ödemenizi yapmak zorunludur. Ödemeniz sonrasında okulunuzdan vize mektubunuz ı-20 gelir ve Amerika vizenize başvuru yapılır.

ALL STUDY danışmanınızın yorumu:

  1. ALL STUDY danışmanlığı Amerika vizesi konusunda uzmandır. Adaylar uzun süreli eğitim ve yaşam masraflarını karşılayabileceklerini beyan etmeleri zorunluluktur.
  2. Bankanızdaki paranın kaynağını muhakkak beyan edebilmelisiniz. Örneğin; Hesaba yatırılmış büyük rakamlar için Kira geliri, Maaş geliri, ev satışı, araç satışı….gibi
  3. 35 yaşından küçük, bekar adayların aile bütünlüğünüzü ve birliğini beyan etmesini şart koşuyoruz. Aile büyüklerinizin ayrıca sponsorluk ve desteğini gösterecek evraklar talep ediyoruz.
  4. 30 yaşından büyük adayların Pasaportunda seyahat geçmişi/Travel History sunması isteniyor. Travel History sizin yurtdışı GBT nizdir. Hangi ülkeye giriş/çıkış yaptınız, size verilen yasal tarihler içerisinde mi kaldınız, bir suça karıştınız mı….. nın belgesi niteliği taşımaktadır. Bu konuda tabii ki pasaportunuzda var ise son 1 yıl içerisinde alınmış olması şartı ile Kanada, İngiltere, Yeni Zelanda vizeleri öncelikli olmakla beraber A+plus Schengen ülkeleri olan Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, İsveç, İsviçre, Danimarka, Hollanda ülkelerine ait minimum 3gece/4günlük giriş/çıkış yapılmış bir vize isteniyor. Bu ülkelerin haricinde ülkeler sunmayınız, sormayınız. Bilgi net ve açıktır. Örneğin ; Fransa yok ama Yunanistan vizem var, İspanya vizem var ama 3 sene önce almıştım… gibi

ALL STUDY Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 2004 yılından bugüne dünyanın pek çok ülkesinin önde gelen okullarının Türkiye resmi temsilcisidir. ALL STUDY, ön danışmanlık için ücretsiz ön görüşme, tüm vize ve danışmanlık işlemlerinizi hızlı ve eksiksiz olarak yapar, yukarıdaki  hizmetleri size başarı ile sunar ve vizenizi sonuçlandırır. ALL STUDY danışmanlık hizmetlerimiz yurtdışında eğitim aldığınız sürece yurtdışındaki ALL STUDY temsilcilerimiz sayesinde devam eder. Türkiye temsilci​si olduğumuz dil okullarının ve Üniversitelerin güncel Promosyon ve burslarını  ALL STUDY Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ofisimiz Beşiktaş sahilde-Bahçeşehir Üniversitesi Kampüsü 1. binası olan Barbaros Kütüphanesi Karşısındadır.

YILDIZ MAH. ÇIRAĞAN ÇAD. KARTAL APT. NO: KAT:3 BEŞİKTAŞ – ISTANBUL

Kayıt, danışmanlık, iletişim ve randevu talebiniz için 0212 259 60 75 /76 – 0544 259 60 71

Bilgi İstek Formunu detaylıca doldurduğunuzda ofis asistanımız sizi arayacak, aday uygun bulunduğu takdirde aranarak Avustralya’ da eğitim, yaşam ve Avustralya vizesi hakkında uzman danışmanımızla birebir ofisimizde görüşmek üzere randevu verilecektir. Tüm görüşmelerimiz sadece Istanbul ofisimizde verilmektedir. Ciddi adayların Istanbul ofisimize gelmesi istenmektedir. Kendi öğrencilerimizin vize hizmetleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Dışarıdan alınacak Amerika turist vizesi için hizmet bedelimizi asistanlarımızdan öğrenebilirsiniz. 0212 259 60 75/76 – 0544 259 60 71

Bilgilerinize….